skuespillerworkshops 2024

Intet øjeblik er bedre end dette til at forfølge din drøm..

DIN KARRIERE I CENTRUM - ET PERSONLIGT FORLØB


Det nu muligt at komme på et forløb, hvor vi udelukkende fokuserer på dine behov. Du kan være ny skuespiller, ny til branchen, professionel skuespiller eller startet i en sent alder og nu klar til at tage din skuespillerkarriere alvorligt og indtage det næste niveau. Her er hvad jeg tilbyder.


1) SKUESPILTRÆNING, hvor du bl.a. vil blive introduceret tiI Michael Chekhovs skuespilteknik og får indsigt i hvordan du kan arbejde mere i dybden med dit talent som skuespiller. 


2) KARRIEREVEJLEDNING, hvor vi arbejder konstruktivt med at indfri dine ønsker for din vej som skuespiller og sætter gang i de aktiviteter, der skal til. Du vil have mig som sparringspartner hele vejen. 


3) Bliv superskarp til at gå til CASTING og AUDITION. Vi afmystificerer hele processen, så du føler dig klædt på til at præstere dit bedste til næste casting og du får hjælp til at forberede scener, så de sidder lige skabet. 


4) Få hjælp til at arbejde med en rolle som FILMSKUESPILLER. Det kan være en udfordring at arbejde med TV og film, da der sjældent er prøveperioder og man på kort tid skal finde frem til et resultat på egen hånd. Vi ser dine scener igennem og hjælpes ad med at skabe din karakter. 


DU KAN VÆLGE AF FOKUSERE PÅ EN AF DE 4 MULIGHEDER I DIT FORLØB ELLER VI KAN LAVE EN KOMBINATION. 


Tilmelding: mail@michellebercon.com

Skriv kort om dig selv og det du gerne vil have hjælp til. 

Praktiske oplysninger


Karriereforløbet foregår online eller personligt i København.


Skuespiltræning foregår i København eller Gladsaxe


PRIS på individuelt forløb.

3500kr for 5 timer. 


INTROPRIS frem til september 2024 2600kr. for 5 timerPris for 1 time er 875kr.


Andre tiltag og muligheder


I 2025 arbejder jeg på at arrangere en fælles tur til London for skuespillere, der er interesseret i at spille i udlandet.

Skriv gerne en mail til mail@michellebercon.com hvis du er interesseret i at høre mere om det og evt. deltage. 

Anbefalinger


-Jeg har oplevet en undervisning, hvor både den enkelte og holdet er blevet set. Der har været plads til både fordybelse og latter. Alt i alt en 'ind i-og ud af kroppen' oplevelse." 

Mikkel Damborg, Dramalærer


- Progressionen i undervisningen var vildt god og da vi kom til de større udfordringer, følte jeg mig helt klar. Min kropsbevidsthed har klart sprunget et skridt frem. 

 Rikke, Dramalærer

TILMELDING DIG HER