skuespillerforløb

Intet øjeblik er bedre end dette til at forfølge din drøm..


DIN KARRIERE I CENTRUM - ET PERSONLIGT FORLØB


Det nu muligt at komme på et forløb, hvor vi udelukkende fokuserer på dine behov. Du kan være ny skuespiller, ny til branchen, professionel skuespiller eller startet i en sen alder og nu klar til at tage din skuespillerkarriere alvorligt og indtage det næste niveau. Her er hvad jeg tilbyder.


  • SKUESPILTRÆNING, hvor du bl.a. vil blive introduceret tiI Michael Chekhovs skuespilteknik og får indsigt i hvordan du kan arbejde mere i dybden med dit talent som skuespiller både på film og på scenen. 


  • KARRIEREVEJLEDNING, hvor vi arbejder konstruktivt med at indfri dine ønsker for din vej som skuespiller og sætter gang i de aktiviteter, der skal til. Du vil have mig som sparringspartner hele vejen. 


  • Bliv superskarp til at gå til CASTING og AUDITION. Vi afmystificerer hele processen, så du føler dig klædt på til at præstere dit bedste til næste casting og du får hjælp til at forberede scener, så de sidder lige skabet. 


  • Rolle som FILMSKUESPILLER. Det kan være en udfordring at arbejde med TV og film, da der sjældent er prøveperioder og man på kort tid skal finde frem til et resultat på egen hånd. Vi ser dine scener igennem og finder sammen frem til din karakters udvikling. 


DU KAN VÆLGE AT FOKUSERE PÅ EN AF DE 4 MULIGHEDER I DIT FORLØB ELLER VI KAN LAVE EN KOMBINATION. 


DU FÅR UNDERVISNINGSMATERIALE 

Når du tilmelder dig et forløb, får du adgang til din egen digitale mappe med en håndbog med gode input og øvelser. Her har du også din egen plan over forløbet samt dokumenter med scener, lister over castere/agenter ol. som passer til dit forløb.


Tilmelding: mail@michellebercon.com eller brug formularen nederst på siden

Skriv kort om dig selv og det du gerne vil have hjælp til. 
Praktiske oplysninger


Karriereforløbet foregår online eller personligt i København. Skuespiltræning foregår i København eller GladsaxeINTROPRIS  2600kr. for 5 timer

frem til september 2024 derefter er prisen 3500krPris for 1 time * 875kr.


Andre tiltag og muligheder


I 2025 arbejder jeg på at arrangere en fælles tur til London for skuespillere, der er interesseret i at spille i udlandet.

Skriv gerne en mail til mail@michellebercon.com hvis du er interesseret i at høre mere om det og evt. deltage. 

Anbefalinger

-Jeg kan klart anbefale Michelle som personlig vejleder og underviser. Man kan med det samme mærke, at hun ved hvad hun taler om og hun er samtidig god til at motivere og inspirere dig som elev. Selvom man bliver præsenteret for en masse nye teknikker og udfordringer, føler man sig altid tilpas i Michelles nærvær, da hun er en varm og pædagogisk person.

Nicolai Hansen, skuespiller, som kom ind på en 3-årig skuespillerskole.


-Jeg har oplevet en undervisning, hvor både den enkelte og holdet er blevet set. Der har været plads til både fordybelse og latter. Alt i alt en 'ind i-og ud af kroppen' oplevelse." 

Mikkel Damborg, Dramalærer


- Progressionen i undervisningen var vildt god og da vi kom til de større udfordringer, følte jeg mig helt klar. Min kropsbevidsthed har klart sprunget et skridt frem. 

 Rikke, Dramalærer

TILMELD DIG SKUESPILLERFORLØBET HER

Skriv venligst en kort besked om dig selv og dine ønsker