Skuespillercoach

skuespillerkarriere

kom godt i gang

En skuespillerkarriere kræver fokus, vedholdenhed og ikke mindst kærlighed til faget. Hvis du gerne vil udvikle dig i den rigtige retning, for komme videre til det næste niveau i din skuespillerkarriere, så er du kommet til det rette sted. 


Jeg underviser både individuelle og hold i skuespiltræning samt i karrierevejledning for skuespillere. 

Min unikke tilgang

TEKNIK OG SKUESPILLERTRÆNING

Skuespillerens muligheder for at udtrykke selv fuldt ud og skabe på et højt kunstnerisk niveau, kommer fra et sammenspil mellem fantasi, intuition og kropslig bevægelse. Lideledes handler det om at finde en sund balance mellem hvem karakteren er og skuespillerens private selv. 

Nogle teknikker, som bliver brugt til filmskuespil mangler ofte en fysisk del, hvilket kan få skuespilleren til at tænke sig frem til resultatet og dermed sammenligne karakterens følelsesliv for meget med sit eget. Psykologiske teknikker kan give et meget ægte følelsesudtryk, men transformationen ind i rollen er ofte ikke helt komplet og den kunstneriske del udebliver. Dette kan let give skuespilleren en følelse af usikkerhed på sin præstation.

Når vi som skuespillere arbejder med krop og bevægelse, kan vi opdage et kæmpe potentiale, som vi ofte ikke tillader os selv at komme til udtryk. Vi tvivler let på os selv, hvis kontakten til kroppen og intuitionen ikke er udviklet. Det er nødvendigt for skuespilleren at udvikle sin kropsbevidsthed, intuition og fantasi for netop at skabe vidunderlige og mindeværdige karakterer. Ved at udforske karakteren nysgerrigt med hele kroppen opstår der følelser og reaktioner, som man ikke kunne have tænkt sig til.

Min tilgang er skabt udfra mange års udforskning af forskellige teknikker og særligt har Michael Chekhovs metode og tanker præget mig mest. Derfor bliver mange af hans øvelser brugt i min undervisning. 


KARRIEREVEJLEDNING

Hvis man gerne vil frem og få succes, må man ofte gå sine egne veje. Det hjælper sjældent at kopiere andres måder at gøre det på. Det kræver mod og tillid at tro på sig selv og ikke blive påvirket af, hvad de andre gør og tænker. Karrierevejledningen hos mig har derfor 3 væsentlige punkter.


1) At få en klar idé om hvad du vil og hvorfor. 

2) At få en klar forståelse af hvordan branchen fungerer og din plads iden.

3) At rydde op i overbevisninger, der holder dig tilbage, så du kan gå din egen unikke vej. De 3 pakker

Jeg tilbyder 3 muligheder til skuespillere og aspirerende skuespillere. Jeg bor i København og derfor foregår den individuelle skuespiltræning der eller online. Men der er mulighed for at hyre mig til kurser og workshops over hele landet for flere deltagere.  Skriv til mail@michellebercon.com for at booke din tid. 

Individuel træning


Få hjælp til optagelsesprøver, auditions og casting. Sørg for at være fuldt klædt på til en vigtig rolle eller uddannelsesmulighed.

Bliv mere klar på hvad der virker for dig og få bedre indsigt i hvordan du kan bruge kroppen og din intuition til at skabe unikke, ægte karakterer. Jeg hjælper dig med at få din monolog eller dialog, til at blive gribende og spændende at overvære. 

Undervisning foregår primært i København eller online. 

PRISER:

1 TIME 650KR

FORLØB PÅ 5 TIMER

2250KR


Holdtræning


Jeg underviser gerne som gæstelærer på teatre, skuespillerskoler, efterskoler og højskoler rundt om i landet.

Hvis I er en gruppe, som gerne vil have undervisning og ny inspiration, er I meget velkommen til at kontakte mig.

Undervisningen er kræver en sal med god gulvplads til bevægelse. 

Priser afhænger af tid og antal af deltagere. 

Skriv til mig for at få et tilbud.


KONTAKT:

mail@michellebercon.com

+45 73 86 53

Karrierevejledning


Du får hjælp til at komme igang med de aktiviteter, der skal til for at komme videre med din karriere. Få klart defineret dine drømmejobs og retningen på karrieren.

Forstå branchen og bring nye muligheder i spil.  F.eks. jobs i udlandet eller kom igang med dine egne projekter. 

Jeg underviser online og en session vare en time. 

.


PRISER:

1 TIME 875kr

FORLØB PÅ 4 TIMER

2800KR