Skuespillercoach

skuespillerkarriere

kom godt i gang

En skuespillerkarriere kræver fokus, vedholdenhed og ikke mindst kærlighed til faget. Hvis du gerne vil udvikle dit talent i den rette retning og komme videre til det næste niveau i din skuespillerkarriere, så er du kommet til det rette sted. 


Jeg underviser både individuelle og hold i skuespiltræning samt i personlig vejledning for skuespillere. 

KONTAKT: mail@michellebercon.com

CHEKHOV WORKSHOP

Kom med på den næste workshop jeg afholder  i København i Michael Chekhovs metode. Her sætter vi fokus på skabe stærke og unikke karakterer på bl.a. film og der vil også være fokus på din karriere, så du trygt kan tage det næste skridt i den rigtige retning.

TILMELDING: mail@michellebercon.com

Anbefalinger

Jane Rohde Olesen

Skuespiller, Sanger og Dramapædagog:

-Jeg var på et tidspunkt i min skuespillerkarriere låst helt fast i, hvad jeg skulle og ikke skulle. Michelle gav mig en konstruktiv vejledning, hvor vi i samarbejde fik lavet en struktureret plan og jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Michelle er et varmt og imødekommende menneske, der ”holder dig i hånden” og hjælper dig igennem de forskellige bump, der kan være på din vej gennem din skuespillerkarriere. Jeg giver Michelle Bercon min varmeste anbefaling 


Meinhardt St. John, færøsk skuespiller:

- Michelle er utrolig dygtig til at bringe de bedste redskaber frem i en. 

Hendes indsigt, samt pædagoiske evner, gør hende til en meget dygtig lærer. 

Det er sjovt, udfordrende og kan varmt anbefales at tage hendes kurser. 


Nicolai Hansen, Studerende, som kom ind på en 3-årig skuespillerskole:

-Jeg kan klart anbefale Michelle som personlig vejleder og underviser. Man kan med det samme mærke, at hun ved hvad hun taler om og hun er samtidig god til at motivere og inspirere dig som elev. Selvom man bliver præsenteret for en masse nye teknikker og udfordringer, føler man sig altid tilpas i Michelles nærvær, da hun er en varm og pædagogisk person.Majamae, producer og ejer af Maefilm:

- Michelle's undervisning er simpelthen fantastisk. 

Med al hendes erfaring med div. metoder ved hun, hvad der virker. Det er man slet ikke i tvivl om.

Kan varmt anbefale hende til alle der seriøst ønsker at udvikle deres skuespil.


5. årgangs dramaspecialehold, Den frie Lærerskole, 2013:

- Michelle skaber et trygt rum, hvor koncentration og kreativitet går op i en højere enhed, og hun formår at arbejde både impulsivt og struktureret. Hun har med sit fokus og nærvær dygtiggjort os indenfor en del af Chekhovs principper. Hun formår i hendes måde at undervise på både at se den enkelte og fastholde dynamikken og ensamblefølelsen i gruppen. Vi giver Michelle vores allervarmeste anbefalinger.Martina Alriksson, Svensk Skuespiller:

- Michelle has a way to make you feel comfortable in the classroom. 

She made me realize, something I had forgotten: Acting is FUN!

 

Martin Plantin, Svensk Skuespiller:

- I've landed 6 days of filming for a Swedish TV show. 

The only thing I can say is that Michelle had a lot to do with my audition for that. Thank you for all you've done for me. 


TEKNIK OG SKUESPILLERTRÆNING

Skuespillerens muligheder for at udtrykke selv fuldt ud og indlevelse på et højt kunstnerisk niveau, kommer fra et sammenspil mellem fantasi, nysgerrighed, intuition og kropslig indsigt. Ligeledes handler det om, at finde en sund balance mellem hvem karakteren er, og skuespillerens private selv. 

Nogle teknikker, som ofte bliver brugt til filmskuespil, mangler en fysisk del, hvilket kan få skuespilleren til at tænke sig frem til resultatet og dermed sammenligne karakterens følelsesliv for meget med sit eget. Dette kan let give skuespilleren en følelse af usikkerhed på sin præstation. Brugt i den rette sammenhæng kan psykologiske teknikker give et meget ægte følelsesudtryk, men transformationen ind i rollen er ofte ikke helt komplet, og den kunstneriske del udebliver, fordi kroppen og karakterens liv ikke er med i processen.

Forholdet mellem krop, psykologi og fantasi er derfor det grundlæggende i min tilgang til skuespil både til TV og scene. 

Når vi som skuespillere arbejder med bevægelse og med kroppen som fokuspunkt, kan vi opdage et kæmpe potentiale, som vi som kunstnere kan drage stort nytte af. Det er nødvendigt for skuespilleren at udvikle sin kropsbevidsthed, intuition og fantasi for netop at skabe vidunderlige og mindeværdige karakterer. 


PERSONLIG VEJLEDNING FOR SKUESPILLERE

Hvis man gerne viI leve et liv som kunstner, må man ofte gå sine egne veje og det kan føles overvældende og uoverskueligt til tider. Det kræver mod og tillid at tro på sig selv og ikke blive påvirket af, hvad de andre gør og tænker. Man kan nemlig ikke bare kopiere, hvad det de andre gør. Du må finde din egen vej til det succesfulde skuespillerliv, du ønsker, men du behøver ikke gøre det alene. Hos mig kan du få personlig vejledning og få sat retning på din karriere og dit liv som skuespiller.


1) Få en klar idé om hvad du vil og hvorfor. 

2) Få en klar forståelse af hvordan branchen fungerer og din plads iden.

3) Få ryddet op i overbevisninger, der holder dig tilbage, så du kan gå din egen unikke vej. 


De 3 muligheder

Jeg tilbyder 3 muligheder til skuespillere og aspirerende skuespillere. Jeg bor i København og derfor foregår den individuelle skuespiltræning der eller online. Men der er mulighed for at hyre mig til kurser og workshops over hele landet for flere deltagere.  Skriv til mail@michellebercon.com for at booke din tid. 

Individuel træning


Få hjælp til optagelsesprøver, auditions og casting. Sørg for at være fuldt klædt på til en vigtig rolle eller uddannelsesmulighed.

Bliv mere klar på hvad der virker for dig og få bedre indsigt i hvordan du kan bruge kroppen og din intuition til at skabe unikke, ægte karakterer. Jeg hjælper dig med at få din monolog eller dialog, til at blive gribende og spændende at overvære. 

Undervisning foregår primært i København eller online. 

PRISER:

1 TIME 650KR

FORLØB PÅ 5 TIMER

2250KR


Holdtræning


Jeg underviser gerne som gæstelærer på teatre, skuespillerskoler, efterskoler og højskoler rundt om i landet.

Hvis I er en gruppe, som gerne vil have undervisning og ny inspiration, er I meget velkommen til at kontakte mig.

Undervisningen er kræver en sal med god gulvplads til bevægelse. 

Priser afhænger af tid og antal af deltagere. 

Skriv til mig for at få et tilbud.


KONTAKT:

mail@michellebercon.com

+45 28 73 86 53

Karrierevejledning


Du får hjælp til at komme igang med de aktiviteter, der skal til for at komme videre med din karriere. Få klart defineret dine drømmejobs og retningen på karrieren.

Forstå branchen og bring nye muligheder i spil.  F.eks. jobs i udlandet eller kom igang med dine egne projekter. 

Jeg underviser online og en session varer en time. 

.


PRISER:

1 TIME 875kr

FORLØB PÅ 4 TIMER

2800KR


Jeg har uddannet mig som skuespiller gennem årevis af udforskning af forskellige skuespilteknikker fra fysisk teater til filmskuespil.

På det seneste har trænet med nogle af verdens førende undervisere og mesterlærere inden for Chekhovs Teknik og er medlem af MICHA - Den officielle Michael Chekhov organisation. Som den eneste i Danmark tilbyder jeg undervisning i hele Chekhovs System.


Jeg er stor fan af at skuespillere passer godt på dem selv og deres mentale helbred.


I en længere periode forsøgte jeg at lære method acting, men det sugede alt lyst og kunstnerisk glæde ud af mig. Da jeg blev introduceret til Meisner teknik og særligt Michael Chekhov kom begejstringen tilbage. Jeg fandt ud af at ægte følelser og adfærd lettere kan opstå og komme til udtryk, når skuespilleren fokuserer mere på karakterens liv end på sig selv. 


Jeg underviser med en stor respekt for den enkelte og er god til at skabe en tryg atmosfære med en stærk ensemblefornemmelse og glæde for arbejdet.


i mit nyhedsbrev og på min instagram kan du finde gode tips og coachende opgaver til at få sat vind i sejlene. Jeg lover at dele mine bedste tanker og relevante tips med dig fortsat.

SEND EN EMAIL til mail@michellebercon.com og få fingrene i min helt særlige inspirationsliste for filmskuespillere, også kaldet DEN GYLDNE INSPIRATIONSLISTE. Den indeholder tips, ideer og aktiviteter, der holder modet oppe og gang i karrieren.