skuespillercoaching

skuespillercoaching 

FOR ERHVERVSFOLK OG FORDRAGSHOLDERE:

Drømmer du om mere indflydelse og succes på jobbet? Vil du gerne føle dig mere selvsikker, når du kommunikerer med kolleger og kunder?

Eller vil du lære at tale med autoritet og overskud, når du taler til en forsamling?

Med nogle værdifulde og helt igennem transformerende skuespillerteknikker, vejleder jeg dig til få fat i din personlige power. 

KLIK HER


skuespillertræning

karrierevejledning

overskud

 Hvordan har du det med at tale til en forsamling? Ryster din krop og stemme ukontrolleret, eller er du en af dem, der taler i så lang tid, at folk falder stønnende ned fra stolene af kedsomhed? Får du sagt, det du vil sige med ro og overskud efterfulgt af et begejstret bifald?


Som skuespiller har jeg fundet frem til nogle helt unikke og  værdifulde værktøjer, som hjælper dig til at skabe en fokuseret ro og koncentration, når omstændighederne kræver det. De hjælper dig til at bruge mere af dig selv og finde styrke i styrke i stemme og krop. Jeg bruger dem f.eks ofte, når jeg underviser, eller hvis jeg føler mig presset eller stresset.

få kontakt til dit fulde potentiale


Vores kropsprog og lyden af vores stemme bliver i højere grad opfattet og vurderet af vores omgivelser, end de ord vi siger. Måske kender du følelsen af ikke at kunne styre dit stemmeleje, kvalme eller rystende ben, når du bliver nervøs. Eller måske sender du ubevidst signaler med din adfærd, som kan skabe utryghed eller andre negative reaktioner fra dine omgivelser. Det er svært at styre andre, men ved at få indblik i ens egne uvaner, kan man komme meget langt.


I en personlig coaching tager vi udgangspunkt i de konkrete situationer, du kommer ud for, så du har nogle brugbare strategier med dig, næste gang du f.eks. skal sælge en idé, tale til en forsamling, lede et vigtigt møde eller have en svær samtale med en kollega.lær teknikker til

effektfuldt at skabe øget resultater og være dit bedste selv i alle sammenhænge.   


Tit glemmer vi, at kroppen består af mere end hovedet, hvor tanker tit får overtaget og skaber blokeringer samt unødige problemer i vores liv. De teknikker, jeg bruger, er udviklet fra skuespillerøvelser, og de bruges ligeledes til at skabe kontakt til de ressourcer, du også besidder, men som du måske har blokkeret for.
Ved at få en større forståelse af dit potentiale, kan du hente styrke til at turde være mere fremtrædende og nærværende bl.a. i dit arbejdsliv.


selve øvelserne

skuespillerteknik

Øvelserne er basis skuespillerøvelser, der skaber mere bevidsthed i brugen af din krop og stemme. BARE ROLIG, du skal ikke spille Hamlet eller kunne en lang tekst udenad. Vi tager 100% udgangspunkt i dig og dit behov. Sessionerne foregår ved samtale og nogle unikke personligt tilpassede krops- og stemmeøvelser.

ANDRES OPLEVELSER

SIKKER & GROUNDED


"Michelle lærte mig nogle rigtig fine skuespilteknikker, som jeg har implementeret i mit daglige konsulentarbejde. Det har gjort mig mere sikker og grounded i min fremtoning - både i kunderelationer, men også ift. samarbejde med kolleger og overordnede. Hun lærte mig at kontrollere og styre mine tanker og derved skabe min egen succes"


DitteMOTIVATION & INSPIRATION


"Jeg kan klart anbefale Michelle som personlig vejleder og underviser. Man kan med det samme mærke, at hun ved hvad hun taler om og hun er samtidig god til at motivere og inspirere dig.

Selvom man bliver præsenteret for nye teknikker og udfordringer, føler man sig altid tilpas i Michelles nærvær, da hun er en varm og pædagogisk person."


Nicolai


SJOVT & UDFORDRENDE

"Michelle er utrolig dygtig til at bringe de bedste redskaber frem i en. Hendes indsigt, samt pædagoiske evner, gør hende til en meget dygtig lærer.

Det er sjovt, udfordrende og jeg kan varmt anbefale hende."

Meinhardt