Skuespillercoach

PERSONLIG ONLINE COACH FOR ERHVERVSFOLK, LEDERE OG FORDRAGHOLDERE


LÆR VÆRDIFULDE TEKNIKKER DER KAN GØRE DIG MERE SIKKER OG SUCCESFULD I HVERDAGEN

coaching foregår

online i google hangout
VIL DU GERNE VÆRE BEDRE TIL AT FANGE ALLES BEGEJSRING, NÅR DU TALER TIL EN FORSAMLING?


VIL DU VIRKE MERE SIKKER PÅ DIG SELV OG DINE OMGIVELSER?


VIL DU GERNE KUNNE KOMMUNIKERE BEDRE SOM KOLLEGA ELLER LEDER?


FÅ HJÆLP TIL ØGET SELVÆRD OG BEDRE KONTAKT TIL DIT POTENTIALE?


Hjælp fra en skuespillercoach en sikker vej til at nå dine personlige mål. Du kan her få hjælp til at fremstå mere sikker i dagligdagen, styre nervøsitet og få dine budskaber igennem. 


Hos mig lærer du nogle teknikker, så du føler dig bedre rustet til at skabe øget resultater og være dit bedste selv i alle sammenhænge.  HVORDAN KAN EN SKUESPILLERCOACH HJÆLPE DIG?


Jeg leder en samtale, hvor vi gennemgår dine behov og udfordringer. Derefter bruger jeg min erfaring med skuepilteknikker til at guide dig til at gøre bedre brug af dine egne resourcer. Vi tager udgangspunkt i de konkrete situationer, du kommer ud for, så du er rustet til at føle dig ovenpå næste gang du f.eks. skal sælge en idé, tale til en forsamling, lede et vigtigt møde eller have en svær samtale med en kollega. 

Teknikkerne er dem vi som skuespillere bruger, når vi står på scenen og skal virke sikre og overbevisende foran publikum. Ud over det vi siger, er vores kropsprog og lyden af vores stemme nemlig det, der hovedsageligt bliver opfattet og vurderet af vores omgivelser.

Mange af os bruger vores hovedet så meget, at vi ikke er fuldt i kontakt med resten af kroppen. Hvis vi kun lever i vores tanker skaber vi ofte unødige problemer i vores liv. Tekninkkerne bruges således til at skabe kontakt til de ressourcer du har ud over dit tænkende sind. Ved at få en større forståelse for hvordan du kan bruge dit fulde potentiale, kan du hente styrke til at turde være mere fremtrædende og nærværende  bl.a. i dit arbejdsliv.


Kontakt mig på mail@michellebercon.com for at bestille en tid.

Coachingen foregår online via google Hangout

ANBEFALING


"Michelle lærte mig nogle rigtig fine skuespilteknikker, som jeg har implementeret i mit daglige konsulentarbejde. Det har gjort mig mere sikker og grounded i min fremtoning - både i kunderelationer, men også ift. samarbejde med kolleger og overordnede. Hun lærte mig at kontrollere og styre mine tanker og derved skabe min egen succes"

- Ditte, konsulent i en større virksomhed.

OM MICHELLE


Jeg har beskæftiget mig med musik og skuespil siden jeg var teenager. Min skuespillerudannelse er stykket sammen af flere skoleophold bl.a. i London og Los Angeles. På den måde har jeg tillært mig flere forskellige teknikker, der rækker fra fysisk teater til filmskuespil. Jeg uddanner mig forsat og tager på Master Classes både i DK og i udlandet. 

Jeg har undervist i skuespilteknik for skuespillere både en til en og på workshops siden 2009. 
SKUESPILLER


Michelle er lige nu aktuel i TV serien

Sunday, der går på Yousee's kanal og streaming tjeneste Xee. Sæson 2 

 
Udover at have medvirket i flere film og TV serier, er jeg i tillæg uddannet Højskole- og friskolelærer på Den frie Lærerskole i Ollerup.

Bl.a. har jeg været dramalærer på Copenhagen International School, hvor jeg stadig arbejder som vikar i drama og dansk. 

Jeg bor i København, men  er født og opvokset i Jylland. Der har  jeg stor tilknytning til Silkeborg og Horsens, hvor min familie bor.


 Michelle Berçon © All Rights Reserved 2020