Skuespillercoach

SKUESPILTEKNIK FOR ERHVERVSFOLK, KONSULENTER, FORDRAGSHOLDERE M. FL. BRÆND IGENNEM MED DINE BUDSKABER


Vil du gerne være bedre til at kommunikere som kollega eller leder?


Har du en fornemmelse af at du ikke fanger alles begejstring, når du taler til en forsamling?


Bliver du nervøs eller ved du ikke helt, hvordan du skal bruge din stemme og dit kropssprog?


Er du allerede ret sikker på dig selv og vil du gerne blive endnu bedre til at brænde igennem med dine budskaber?


Så er hjælp fra en skuespillercoach en sikker vej til at nå dit mål. Du kan her få hjælp til at fremstå mere sikker i dagligdagen. 


Hos mig an du lære nogle teknikker, så du føler dig bedre rustet til at skabe øget resultater og være dit bedste selv i alle sammenhænge.  HVAD KAN EN SKUESPILLERCOACH?


Jeg leder en samtale ligesom en almindelig coach, hvor du får italesat dine behov samt udfordringer. Jeg tager derefter brug af min erfaring med skuepillerteknikker til at guide dig til at gøre bedre brug af dine egne resourcer. Tit glemmer vi, at kroppen består af mere end hovedet, hvor alle tankerne tit får overtaget og skaber blokeringer og unødige problemer i vores liv. Ved at få en større forståelse af dit potentiale, kan du skabe mere balance og hente styrke til at turde være mere fremtrædende og nærværende  bl.a. i dit arbejdsliv. Dette gøres helt konkret gennem nogle simple og effektive øvelser fra skuespillerværktøjskassen.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, kan du kontakte mig på mail@michellebercon.com for at bestille en tid.

Coachingen foregår i KBH med mindre andet er aftalt. 

ANBEFALING


"Michelle lærte mig nogle rigtig fine skuespilteknikker, som jeg har implementeret i mit daglige konsulentarbejde. Det har gjort mig mere sikker og grounded i min fremtoning - både i kunderelationer, men også ift. samarbejde med kolleger og overordnede. Hun lærte mig at kontrollere og styre mine tanker og derved skabe min egen succes"

- Ditte, konsulent i en større virksomhed.

OM MICHELLE


Jeg har beskæftiget mig med musik og skuespil siden jeg var teenager. Min skuespillerudannelse er stykket sammen af flere skoleophold bl.a. i London og Los Angeles. På den måde har jeg tillært mig flere forskellige teknikker, der rækker fra fysisk teater til filmskuespil. Jeg uddanner mig forsat og tager på Master Classes både i DK og i udlandet. 

Jeg har undervist i skuespilteknik for skuespillere både en til en og på workshops siden 2009. 
SKUESPILLER


Michelle er lige nu aktuel i TV serien

Sunday, der går på Yousee's kanal og streaming tjeneste Xee. Sæson 2 kommer til november 2019 

 
Udover at have medvirket i flere film og TV serier, er jeg i tillæg uddannet Højskole- og friskolelærer på Den frie Lærerskole i Ollerup.

Bl.a. har jeg været dramalærer på Copenhagen International School, hvor jeg stadig arbejder som vikar i drama og dansk. 

Jeg bor i København, men  er født og opvokset i Jylland. Der har  jeg stor tilknytning til Silkeborg og Horsens, hvor min familie bor.


 Michelle Berçon © All Rights Reserved 2019