personlig coach

overskud

Hvordan har du det med at tale til en forsamling? Ryster din krop og stemme ukontrolleret, eller er du en af dem, der taler i så lang tid, at folk falder stønnende ned fra stolene af kedsomhed? Får du sagt, det du vil sige med ro og overskud efterfulgt af et begejstret bifald?


Som skuespiller har jeg fundet frem til nogle virkelig brugbare og utrolig simple værktøjer, som kan benyttes af alle, til at skabe en fokuseret ro og koncentration, når omstændighederne kræver det. Jeg bruger dem f.eks. også, når jeg underviser, eller hvis jeg føler mig stresset.

personlig coaching

Hvis du gerne vil fremstå mere sikker og have mere gennemslagskraft i arbejdssituationer, i dit job som leder, fordragsholder, sælger eller kunstner, så vil jeg meget gerne hjælpe dig.

dit fulde potentiale


Vores kropsprog og lyden af vores stemme bliver i højere grad opfattet og vurderet af vores omgivelser, end de ord vi siger. Måske kender du følelsen af ikke at kunne styre dit stemmeleje, når du bliver nervøs. Eller måske sender du ubevidst signaler med din adfærd, som kan skabe utryghed eller andre negative reaktioner fra dine omgivelser. Det er svært at styre andre, men ved at få indblik i ens egne uvaner, kan man komme meget langt.


I en personlig coaching tager vi udgangspunkt i de konkrete situationer, du kommer ud for, så du har nogle brugbare strategier med dig, næste gang du f.eks. skal sælge en idé, tale til en forsamling, lede et vigtigt møde eller have en svær samtale med en kollega.lær teknikker til

effektfuldt at skabe øget resultater og være dit bedste selv i alle sammenhænge.   Tit glemmer vi, at kroppen består af mere end hovedet, hvor tanker tit får overtaget og skaber blokeringer samt unødige problemer i vores liv. De teknikker, jeg bruger, er udviklet fra skuespillerøvelser, og de bruges ligeledes til at skabe kontakt til de ressourcer, du også besidder, men som du måske har blokkeret for.
Ved at få en større forståelse af dit potentiale, kan du hente styrke til at turde være mere fremtrædende og nærværende bl.a. i dit arbejdsliv.


selve øvelserne

skuespilteknik

Øvelserne er basisøvelser, der skaber mere kropsbevidsthed og BARE ROLIG, du skal ikke spille Hamlet eller kunne en lang tekst udenad. Sessionerne foregår ved samtale og nogle enklte krops- og stemmeøvelser. Vi tager 100% udgangspunkt i dig og dit behov. 

anbefalinger


"Michelle lærte mig nogle rigtig fine skuespilteknikker, som jeg har implementeret i mit daglige konsulentarbejde. Det har gjort mig mere sikker og grounded i min fremtoning - både i kunderelationer, men også ift. samarbejde med kolleger og overordnede. Hun lærte mig at kontrollere og styre mine tanker og derved skabe min egen succes"


- Ditte, konsulent i en større virksomhed.
"Jeg kan klart anbefale Michelle som personlig vejleder og underviser. Man kan med det samme mærke, at hun ved hvad hun taler om og hun er samtidig god til at motivere og inspirere dig.

Selvom man bliver præsenteret for nye teknikker og udfordringer, føler man sig altid tilpas i Michelles nærvær, da hun er en varm og pædagogisk person."


- Nicolaj, skuespiller